Johnson   Johnson Outboard Parts
 
Johnson Forum Johnson Outboard Parts Discussion Forum Johnson Outboard Parts Boat Parts Johnson Forum Outboard Motor Parts Contact Us
Johnson Parts
  #1 (permalink)  
Old 04-05-2012, 04:13 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 12
Default Johnson 70hp/2001

Have a question for boat.net. The trim sender unit on the motor model BJ70PLSIS elec start, TNT, 20 in shaft is fitted with three wires, black, white and green. The green wire, with bullet connector is not connected to sending unit, hang loose and I don't know how to connect it to sending unit as there is no visible inlet of the wire into the unit. Anybody have the answer?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04-06-2012, 01:56 PM
Super Moderator
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,764
Default

The green wire is not needed, if trim gauge fails to work then connect that green wire to ground and retry.
__________________
Regards
Boats.net
Johnson Outboard Parts
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 04-06-2012, 06:17 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 12
Default

Thanks a lot
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 11:06 AM.

Outboard Parts

Other Forums
Yamaha Parts
Mercury Parts
Suzuki Parts
Evinrude Parts
Honda Parts

Copyright 2000 - 2014, Outdoor Network LLC